All pages

From DBpedia Mappings
Jump to: navigation, search
All pages
 
All pages
Mapping mk:ChemboxMapping mk:GeoboxMapping mk:Infobox Language
Mapping mk:Infobox football biography 3Mapping mk:Infobox football clubMapping mk:Infobox military person
Mapping mk:Infobox musical artistMapping mk:Infobox personMapping mk:Infobox song
Mapping mk:Succession boxMapping mk:Верски објектMapping mk:Град во Србија
Mapping mk:Грчко селоMapping mk:Етничка групаMapping mk:Инфокутија-Италијански град
Mapping mk:Инфокутија - средни училиштаMapping mk:Инфокутија Јазично семејствоMapping mk:Инфокутија Аеродром
Mapping mk:Инфокутија АлбумMapping mk:Инфокутија АнатомијаMapping mk:Инфокутија Археомак
Mapping mk:Инфокутија БолестMapping mk:Инфокутија БојаMapping mk:Инфокутија Весник
Mapping mk:Инфокутија Вештачки сателитMapping mk:Инфокутија ВладетелMapping mk:Инфокутија Водна површина
Mapping mk:Инфокутија Воено лицеMapping mk:Инфокутија Вооружен судирMapping mk:Инфокутија Галаксија
Mapping mk:Инфокутија Град во РусијаMapping mk:Инфокутија ДржаваMapping mk:Инфокутија Езеро
Mapping mk:Инфокутија ЗградаMapping mk:Инфокутија КнигаMapping mk:Инфокутија Континент
Mapping mk:Инфокутија Кралска личностMapping mk:Инфокутија Македонска цркваMapping mk:Инфокутија Место во Германија
Mapping mk:Инфокутија Место во ГрцијаMapping mk:Инфокутија МостMapping mk:Инфокутија Музеј
Mapping mk:Инфокутија Населено местоMapping mk:Инфокутија НаучникMapping mk:Инфокутија Општина во Франција
Mapping mk:Инфокутија Општини во МакедонијаMapping mk:Инфокутија ОрганизацијаMapping mk:Инфокутија Основно училиште
Mapping mk:Инфокутија ОстровMapping mk:Инфокутија ПатMapping mk:Инфокутија Писател
Mapping mk:Инфокутија ПланетаMapping mk:Инфокутија ПланинаMapping mk:Инфокутија Поранешна држава
Mapping mk:Инфокутија Православна цркваMapping mk:Инфокутија ПретпријатиеMapping mk:Инфокутија Ракометар
Mapping mk:Инфокутија РекаMapping mk:Инфокутија СинглMapping mk:Инфокутија Спортист
Mapping mk:Инфокутија СтадионMapping mk:Инфокутија СтаницаMapping mk:Инфокутија Трговски центар
Mapping mk:Инфокутија УметникMapping mk:Инфокутија ФилмMapping mk:Инфокутија Филозоф
Mapping mk:Инфокутија ФункционерMapping mk:Инфокутија ЦркваMapping mk:Инфокутија град со печат
Mapping mk:Инфокутија за велосипедистMapping mk:Инфокутија за глумецMapping mk:Инфокутија за град
Mapping mk:Инфокутија за град во МакедонијаMapping mk:Инфокутија за личностMapping mk:Инфокутија за папа
Mapping mk:Инфокутија за светецMapping mk:Инфокутија за село во АлбанијаMapping mk:Инфокутија за село во Егејска Македонија
Mapping mk:Инфокутија за село во Пиринска МакедонијаMapping mk:Инфокутија за село во Република МакедонијаMapping mk:Инфокутија за телевизија
Mapping mk:Инфокутија за јазикMapping mk:Инфокутија програмски јазициMapping mk:Лични податоци
Mapping mk:МузичарMapping mk:Наведена книгаMapping mk:Наведена мрежна страница
Mapping mk:Наведено списаниеMapping mk:Природен бројMapping mk:Таксономија
Mapping mk:УниверзитетMapping mk:Фудбалски состав играч